12. - 13.09.2020 Alastaro

TAPAHTUMAPAIKKA

Alastaro Circuit
Jarno Saarisentie
32560 Virttaa

AIKATAULU

Lauantai 12.9.

9.00-9.10 BMW Xreme Warm Up
9.15-9.25 Legends Warm Up
9.30-9.40 V 1600 Warm Up
9.45-9.55 V8 Thunder/TGT Warm Up
10.00-10.10 Formula Open Finland Warm Up
10.15-10.25 Special Saloon/Touring Car Warm Up
10.30-10.50 TGT Aika-ajo 20 min
11.00-11.10 BMW Xreme Aika-ajo 1 10 min
11.20-11.40 Legends ryhmät 1/2 Aika-ajo 10+10 min
11.50-12.10 V1600 Aika-ajo 15 min
12.20-12.30 BMW Xreme Aika-ajo 2 10 min
12.40-13.00 V8 Thunder Aika-ajo 20 min
13.10-13.30 Formula Open Finland Aika-ajo 20 min
13.35-13.50 Special Saloon Aika-ajo 15 min
13.55-14.10 Touring Car Aika-ajo 15 min
Tauko
15.00-15.15 Legends Race 1 15 min
15.25-15.45 TGT Race 1 20 min
15.55-16.20 BMW Xreme Race 1 15 min
16.30-16.50 V 1600 Race 1 17 min
17.00-17.20 Formula Open Finland Race 1 20 min
17.30-17.50 V8 Thunder Race 1 20 min
18.00-18.15 Special Saloon Race 1 10 kier.
18.20-18.35 Touring Car Race 1 10 kier.

Sunnuntai 13.9.

9.00-9.10 BMW Xreme Warm Up
9.15-9.25 V 1600 Warm Up
9.30-9.40 Legends Warm Up
9.45-9.55 V8 Thunder/TGT Warm Up
10.00-10.10 Formula Open Finland Warm Up
10.15-10.25 Special Saloon Warm Up
10.30-10.40 Touring Car Warm Up
10.50-11.10 BMW Xreme Race 2 15 min
11.20-11.40 V1600 Race 2 17 min
11.50-12.05 Legends Race 2 15 min
Tauko
13.05-13.25 Formula Open Finland Race 2 20 min
13.30-13.50 V8 Thunder Race 2 20 min
14.00-14.20 V 1600 Race 3 17 min
14.30-14.45 Legends Race 3 15 min
14.55-15.35 BMW Xreme Race 3 40 min
15.45-16.05 TGT Race 2 20 min
16.15-16.30 Special Saloon Race 2 10 kier.
16.40-16.55 Touring Car Race 2 10 kier.
17.00-17.20 SM-mitalien jako

TULOKSET LÖYDÄT TÄÄLTÄ