08. - 09.06.2019 Ahvenisto

TAPAHTUMAPAIKKA

Ahveniston Moottorirata
Poltinahontie 47
13100 Hämeenlinna

AIKATAULU

Lauantai 8.6.2019
8.00 - 16.30 Kilpailutoimisto ja lehdistökeskus avoinna
8.00 - 8.30 Kilpailupaikalla ilmoittautuminen ja kilpailupapereiden tarkastus
8.00 - 9.00 Esikatsastus
8.30 Ohjaajakokous
9.25 - 9.35 Legends ryhmä 1 Aika-ajo 10 min.
9.40 - 9.50 Legends ryhmä 2 Aika-ajo 10 min.
9.55 - 10.05 BMW Xtreme NEZ Aika-ajo 1 10 min.
10.10 - 10.30 V1600 Aika-ajo 20 min.
10.35 - 10.50 FAF + Formula Ford Aika-ajo 15 min.
10.55 - 11.15 The Gran Turismo Aika-ajo 20 min.
11.20 - 11.30 BMW Xtreme NEZ Aika-ajo 2 10 min. 

11.30 - 12.30 Tauko

12.40 - 12.55 Legends Race 1 15 min.
13.10 - 13.30 V1600 Race 1 20 min.
13.45 - 14.05 Xtreme Race Race 1 20 min.
14.20 - 14.40 The Gran Turismo Race 1 15 min. +1
14.55 - 15.25 FAF + Formula Ford Race 1 25 min. +1
15.40 - 15.55 Legends Race 2 15 min

Sunnuntai 9.6.2019
9.00 - 16.30 Kilpailutoimisto ja lehdistökeskus avoinna
9.30 - 9.45 Koppiautot Warm up 15 min.
9.50 - 10.05 Legends Warm up 15 min.
10.20 - 10.40 Xtreme Race Race 2 20 min.
10.55 - 11.15 V1600 Race 2 20 min.

11.20 - 12.20 Tauko

12.30 - 12.45 Legends Race 3 15 min.
13.00 - 13.25 The Gran Turismo Race 2 20 min. +1
13.40 - 14.10 FAF + Formula Ford Race 2 25 min. +1
14.25 - 15.10 Xtreme Race Race 3 45 min.
15.25 - 15.45 V1600 Race 3 20 min.

LIPUT

Lauantai lippu 10€
Sunnuntai lippu 15€
La & Su 20€

Kaikki alle 12-vuotiaat pääsevät vanhempiensa kanssa seuraamaan kilpailua maksutta. Sisäänpääsylipun ostaneiden näkö- ja liikuntarajoitteisten mukana saapuvien henkilökohtaisten avustajien (1 avustaja/henk.) sisäänpääsy on niin ikään maksuton.