24. - 25.08.2019 Kemora

TAPAHTUMAPAIKKA:
Kemoran moottorirata
Kemorantie 161
69700 Veteli

JÄRJESTÄJÄ:
Vetelin Urheiluautoilijat ry / Ylivieskan UA


AIKATAULU:

Pe 23.8.
Klo 12.00-19.00 Kilpailutoimisto avoinna
Klo 12.00-20.00 Harjoittelumahdollisuus
Klo 16.00-19.00 Kilpailupaikalla ilmoittautuminen
Klo 16.00-19.00 Katsastus

La 24.08.2019
Klo 08.00 Kilpailutoimisto avataan
Klo 08.00-11.00 Katsastus
Klo 08.30 Ohjaakokous toimistorakennuksessa

Warm-up
Klo 09.00-09.10 V8 Thunder Warm-up
Klo 09.15-09.25 Formula Ford + Formula Academy Finland warm-up
Klo 09.30-09.40 Gran Turismo warm-up
Klo 09.45-09.55 Legends warm-up
Klo 10.00-10.10 V1600 warm-up

Aika-ajot
Klo 10.20-10.30 V8 Thunder 10 min
Klo 10.40–10.55 Formula Ford + Formula Academy 15 min
Klo 11.05–11.25 Gran Turismo 20 min
Klo 11.30–11.40 Legends ryhmä 1 10 min
Klo 11.45–11.55 Legends ryhmä 2 10 min
Klo 12.05–12.25 V1600 20 min
Klo 12.25–13.10 TAUKO

Kilpailulähdöt 
Klo 13.10-13.30 V8 Thunder, Race 1 20 min + 1 kierros
Klo 13.40–14.05 Formula Ford + Formula Academy Race 1 25 min + 1 kierros
Klo 14.15–14.30 Gran Turismo Race 1 15 min + 1 kierros
Klo 14.40–14.55 Legends Race 1 15 min
Klo 15.10–15.30 V1600 Race 1 20 min


Su 25.8.2019
Klo 08.00 Kilpailutoimisto avataan

Warm-up
Klo 10.00-10.10 Legends Warm up
Klo 10.20–10.30 V8 + Gran Turismo Warm up
Klo 10.40–10.50 Formulat Warm up
Klo 11.00–11.10 V1600 Warm up

Kilpailulähdöt
Klo 11.20–11.35 Legends Race 2 15 min
Klo 11.45–12.00 Gran Turismo Race 2 15 min + 1 kierros
Klo 12.00-12.40 Tauko 12.45 - 13.05 V1600 Race 2 20 min
Klo 13.15–13.35 V8 Thunder Race 2 20 min + 1 kierros
Klo 13.45–14.10 Formula Ford + Formula Academy Race 2 25 min + 1 kierros
Klo 14.20–14.35 Legends Race 3 15 min
Klo 14.45–15.05 V1600 Race 3 20 min

LIPUT:
10€/päivä
(Alle 12-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi vanhempien seurassa)